Business Analyst Value Creation Services

Company
Deloitte
Type
Fulltime
Location
Amsterdam
Sector
Consulting, Finance
Required language
Dutch, English
Website
https://deloi.tt/47v3Ebf

Description

Uitvoeren van werkzaamheden op alle drie de gebieden waarop het Value Creation Services team opereert; financieel, operaties en strategie. Bij Deloitte.

What impact will you make?

Het Value Creation Services team adviseert (internationale) organisaties en private equity bedrijven met vraagstukken op het gebied van waarde creatie met de lenzen finance, operatie, en strategie. Als Business Analyst Value Creation Services zul je je bezig houden met het opstellen van groeien verbeterinitiatieven die zich vertalen in diverse soorten business plannen (strategisch plan, turnaround plan, synergie case, integratie plan, bedrijfssplitsing). Kansen en risico’s worden vanuit een onafhankelijk perspectief bepaald, waarbij het Value Creation Services team een cruciale rol vervult tussen de klant en overige stakeholders (banken, aandeelhouders, belanghebbende derden) zodat deze plannen gedragen worden.

How do you do this?

  • het organiseren en opleveren van een deel van de werkstroom van het project;
  • het verwerken van grote sets data om daarmee van data informatie te maken, zodat: hypotheses getest worden en strategische, financiële en scenario analyses worden opgezet en uitgevoerd;
  • het uitwerken van interviews met industrie-experts, concurrenten, leveranciers, klanten en management ter verkrijgen en ondersteuning van de analyses, tot het verkrijgen van diepgaande inzichten;
  • het uitwerken van een verhaallijn om tot het opstellen van business/turnaround plannen te komen;
  • het beheren en coördineren van de project deadlines (samen met de rest van het team);
  • ondersteunen bij het opbouwen van relaties met de klant en het autonoom benaderen van de klant wanneer dat nodig is.

What's in it for you?

  • Je deelt bij ons mee in de winst. Boven op een vast salaris.
  • Altijd blijven groeien. Met ons development program.
  • Vergoeding om je thuiswerkplek op een ergonomisch verantwoorde manier in te richten én een internetvergoeding.
  • Parttime (32 uur) of fulltime (40 uur) werken.

Be the true you

Natuurlijk blijf je altijd scherp op details en communiceer je effectief complexe ideeën en analyses. Bovenal durf je jezelf te zijn. De ware jij. Met je eigen sterke punten, blik op de wereld en persoonlijkheid. Verder heb jij als Business Analyst Value Creation Services:

  • een relevant Master diploma (accounting, bedrijfskunde, economie, econometrie, data, techniek, wetenschap);
  • financiële kennis of interesse in het ontwikkelen van financiële vaardigheden;
  • interessante buitenschoolse activiteiten uitgevoerd naast je studie, zoals actieve deelname aan een studentenvereniging, een bestuur, een commissie of een sportvereniging;
  • vloeiende Nederlandse en Engelse taalbeheersing (zowel gesproken als geschreven).

Het Value Creation Services team helpt (internationale) klanten met vraagstukken op het gebied van strategie, operatie, finance en IT. Dit kan gedreven worden door groeiambities en/of tegenvallende prestaties, maar ook door betrokkenheid bij een M&A transactie. Je kunt hierbij denken aan het opstellen van groei- en verbeterinitiatieven die zich vertalen in diverse soorten business plannen (strategisch plan, turnaround plan, synergie case, integratie plan, bedrijfssplitsing) waarbij wij upsides en risico’s vanuit een onafhankelijk perspectief inschatten (Commercial, Operational en IT due diligence). Hierbij is het cruciaal dat wij onze bevindingen afstemmen met de klant en eventueel stakeholders (banken, aandeelhouders, belanghebbende derden) zodat deze plannen gedragen worden.

Connect your future to Deloitte

We zijn benieuwd naar wie jij bent. Waarin jij verschilt van anderen. Bij Deloitte geloven we dat onze onderlinge verschillen bijdragen aan het beste resultaat voor onze klanten. Stel je aan ons voor en solliciteer op deze vacature.

Twijfel je of deze vacature bij je past? Neem contact op met de volgende recruiter: Claire Becks (cbecks@deloitte.nl, +31 88 286 1840).

Je kan meer informatie vinden op de website.

  • EY-SVG
close
Forgot password