Consultant Data Analytics

Company
Triple A
Type
Fulltime
Location
Amsterdam
Sector
Data Science, Insurances
Required language
Dutch
Website
https://www.aaa-riskfinance.nl/

Description

Je carrière starten bij Triple A betekent dat je werkt met specialisten uit de markt. Samen met je collega’s werk je aan opdrachten bij de klant en help je opdrachtgevers in de financiële sector met het creëren van waarde uit data. We zijn een jonge, dynamische club waarbij leren, op nummer 1 staat!

Wil jij je carrière starten in de richting van Data Science en heb je affiniteit met de financiële sector? Bij Triple A – Risk Finance werken we met de nieuwste Data Science technieken en zijn we altijd op zoek naar innovatieve ideeën om onze business uit te breiden en te verdiepen. Onze projecten voor opdrachtgevers variëren van strategieontwikkeling tot operationele vraagstukken. De focus van het werk is gericht op het creëren van inzichten en oplossingen uit de data voor de opdrachtgever. We houden ons bezig met hands-on programmeren, analyseren en modelleren.

Je functie

Als Consultant Data Analytics start je in een team van 7 data science professionals. Je ontwikkelt nieuwe proposities en werkt als consultant aan één of twee klantprojecten tegelijkertijd. De werkzaamheden verschillen per opdracht en bestaan onder meer uit:

 • Het ontwikkelen van voorspellende modellen
 • Maken van analyses in R en Python
 • Opschonen en bewerken van grote data sets
 • Het toepassen van advanced technieken waaronder Machine Learning
 • Meedenken over de klantvraag en ingewikkelde analyses uitleggen naar praktische inzichten voor de klant

Je profiel

 • Je hebt je opleiding Econometrie, Wiskunde of een soortgelijke Universitaire opleiding succesvol afgerond.
 • Je hebt een sterke interesse in Data Science en de gevolgen die deze ontwikkelingen hebben binnen de het bedrijfsleven.
 • Je bent ondernemend, ambitieus en leergierig.
 • Door je sterke communicatieve vaardigheden ben je een sparringpartner voor je collega’s en klanten.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende functie binnen een hecht, jong team van professionals in een ambitieuze, gedreven en no-nonsense organisatie. Werken bij Triple A – Risk Finance betekent jezelf ontwikkelen op het gebied van actuariaat, risicomanagement, modelling en/of data analytics. Persoonlijke en professionele groei staan binnen onze dynamische kennisorganisatie centraal.

Stuur ons je motivatie en cv

Kom jij onze organisatie als gekwalificeerde high potential versterken? Maak gebruik van het onderstaande formulier om ons je cv, cijferlijsten en motivatie te sturen. Of mail naar werken@aaa-riskfinance.nl, t.a.v. Iris Koot. Voor aanvullende informatie kun je bellen met Iris, zij is te bereiken op 06 – 15 63 16 19.

Voor meer informatie kan je ook op de website kijken.

 • Optiver3
 • MIcompany
close
Forgot password