Pubquiz verslag 6 maart 2020

Op vrijdag 6 maart was het moment daar: De beruchte Extrie Battle-of-the Alumni pubquiz! Zoals elk jaar streden alumni, studenten en de afdeling Econometrie en OR om een eerste plek. ‘Het grote gebeuren’ vond plaats in Café de Heffer: dé plek waar menig alumnus en oud-bestuurslid in ‘die goede oude tijd’ nog hamers heeft gebrast, financiële vragen heeft gesteld of luidkeels KSK-claims heeft verkondigd: tot een paar jaar geleden vond élke Kraket ALV namelijk in dit statige pand plaats. Het was dan ook de ideale oude-rotten plek voor een Extrie activiteit, hoewel nieuw bloed zeker niet mocht ontbreken! Vers uit de collegebanken was het team Niet te vroeg Pieke: masterstudenten met masterambities. Het ontbrak ook zeker niet aan ambitie bij De Slimsten, die met Maarten van Rossem quotes zichzelf tot de Slimste Mensen hoopten uit te roepen. Dan was er The Warriors, die zoals het hun teamnaam betaamt, hard bleven strijden tot het bittere eind. De tafel De Pubquizpoezen was een van de weinige plekken waar ook geweldig ‘gewijnd’ werd tijdens het keiharde werken. Overigens hadden meneer Nobel en meneer Ridder met Team Quint wederom een wijs docententeam bij elkaar geronseld onder leiding van gelijknamige PhD student. Het meest voorbereid was zonder twijfel De Aluminati, wiens tenue mét logo geen geheimen voor ons had: fanmerch is binnenkort te koop op hun site. En natuurlijk deed het zittende, 48e,  bestuur van Kraket mee, zonder wie deze pubquiz nooit had kunnen plaatsvinden!

Er werd gelachen, er werd gedronken en bovenal diep nagedacht. Er werd af en toe een streng-doch-rechtvaardig punt uitgedeeld door Emma, een bodyroll lesje gegeven door Robbert of een antwoord uitgebeeld door Rosa. 

Na bloed, zweet en tranen en ongelooflijk veel goede vibes van alle teams werd met een spannende schatvraag de strijd tussen The Warriors en Aluminati dan echt beslecht: Aluminati won! Tamers speech was om over naar huis te schrijven en de avond werd elders grandioos afgesloten met veel, heel veel karaoke en meters bier.

Dank aan iedereen die er was en aan iedereen die er niet was: tot volgend jaar!

 

  • EY-SVG
close
Wachtwoord vergeten