Extrie Online Escaperoom

Donderdag 10 december 2020 vond de eerste en enige echte online Extrie escape room plaats via Zoom! Alle online aanwezigen werden verdeeld in groepen en probeerden zo snel mogelijk samen een mysterie op te lossen. Dit varieerde van een Sherlock Holmes-moord mysterie tot een vliegtuigcrash tot een kerstelf-mysterie. Ook vonden de uitreiking van de Extrie Master Thesis Award en de jaarlijkse Extrie ALV plaats. Met 45 deelnemers en veel enthousiaste reacties kijken wij terug op een geslaagd online event!

Het programma van de avond was als volgt: 

19.30 Extrie ALV

19.40 Uitreiking Extrie Master Thesis Award

20.00 Instructie en start Escape room

21.30 Einde Escape room en napraten

De winnaar van de Extrie Master Thesis Award werd bepaald door de Extrie Thesis Commissie, bestaande uit alumni Bernard Zweers, Ilka van de Werve, Joost Berkhout en Patrick Tuijp. Alle leden van de commissie hebben een achtergrond in de academische wereld en waren daardoor in staat een gedegen inhoudelijk oordeel over de genomineerde scripties te vellen.

De genomineerden voor de Extrie Master Thesis Award hebben allen een excellente scriptie geschreven en zijn voorgedragen in samenwerking met de faculteit EOR van de VU. De genomineerden van 2020 waren:

  • Mats Valk: "Rubik’s Race - Building an optimal solver, a bound on God’s number and an AI learns to play the game"
  • Michael Brom: "Modelling the Scalability Dynamics of the Bitcoin Blockchain: a Queuing-Theoretic Approach"
  • Nienke Cornelissen: "Taking Serious Advice Seriously - Examining the effectiveness of voting advice application Kieskompas"
  • Pieter de Kok: "Development of new political-election models to analyse and forecast in complex multi-party systems - An application to the Dutch elections from 1967 until 2021"
  • Sophia Dekker: "A Bayesian Approach: Inference on Daily Electricity Prices"

De Extrie Master Thesis Award is gewonnen door Pieter de Kok! Hij werd door de commissie onder andere geprezen voor zijn uitgebreide analyse, de maatschappelijke relevantie van zijn scriptieonderwerp en de diepgaande discussie van zijn werk. Vanuit het Extrie bestuur feliciteren wij hem nogmaals van harte!

Wij willen alle deelnemers bedanken voor hun komst en kijken terug op een gezellig en geslaagd event!

 

 

  • EY-SVG
close
Wachtwoord vergeten