Bestuur

Het bestuur 2021-2022

Het bestuur is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen de vereniging. Zij zorgen ervoor dat jij je boeken kan kopen bij Kraket, dat er geld binnen komt voor activiteiten, dat het contact met andere studieverenigingen en de VU goed blijft en dat de commissies soepel functioneren. Voor al je dagelijkse vragen over het inschrijven voor acitiveiten, de geschiedenis van de vereniging of het regelen van een stage kan je bij hen terecht!

V.l.n.r: Sun, Denise, Tristan, Pascalle, Mirte

Voorzitter: Tristan Wennink
Vicevoorzitter & Extern Coördinator: Mirte Pruppers
Secretaris & Marketing Coördinator: Denise van Dijk
Penningmeester: Pascalle Fijnvandraat
Intern Coördinator & Onderwijs Coördinator & Marketing Coördinator: Sun Wester

Voorzitter - Tristan Wennink:

Mijn naam is Tristan Wennink en ik ben dit jaar de voorzitter van Kraket. Ik houd ontzettend van volleybal en muziek maken. Zo speel ik nu al 13 jaar bij muziekvereniging ViJos met verschillende instrumenten. Ik heb mijn eigen Trompet en speel sinds 2 jaar Bugel. Ik woon in Huizen. Dit jaar zal er door iedereen hard gewerkt gaan worden, vergeet daarom niet om ruimte te maken voor een gezellig praatje, een drankje of een spelletje in de Kraket Kamer. Ik heb bijvoorbeeld altijd zin in een potje 30 Seconds of Koehandel. Ik vind uiteindelijk het belangrijkste in het leven om te doen wat je leuk vindt. Mijn motto is dan ook: “Enjoy, Discover, Smile”. Helaas gaat niet alles zonder tegenslag, maar door deze tegenslagen te overkomen, groei jij als persoon tot een sterkere versie van jezelf. Ook voor onze vereniging zijn de klappen van afgelopen jaar voelbaar geweest en het is daarom aan mij, mijn medebestuursleden en de leden om Kraket weer te doen herleven. En dit allemaal in ons 10e Lustrum jaar! We vieren dit jaar onze 50e verjaardag en de Lustrum commissie zal verschillende activiteiten organiseren om dit op gepaste manier te vieren. Verder rest mij alleen nog te zeggen dat ik uitkijk naar alle fysieke VrijMiBo’s, de sportactiviteiten en Inhousedagen. Aan jullie allemaal: Gefeliciteerd met onze 50e verjaardag.

Vicevoorzitter & Extern Coördinator - Mirte Pruppers:

Hi! Ik ben Mirte Pruppers en ik ben als vicevoorzitter en extern coördinator onderdeel van het 50ste bestuur van Kraket. Als extern coördinator ben ik verantwoordelijk voor de acquisitie, zo zal ik het contact met bedrijven onderhouden, inhousedagen organiseren, formele commissies begeleiden en contracten opstellen en tekenen. Als vicevoorzitter ondersteun ik daarnaast onze voorzitter, Tristan, als hij het bijvoorbeeld druk heeft of verhinderd is. Ik moet zijn taken kunnen overnemen wanneer dat nodig is en zal daarom up-to-date blijven met alle ontwikkelingen binnen de vereniging. Verder zal ik mij samen met de rest van het bestuur bezig houden met het opstellen en naleven van ons beleidsplan. Uiteraard zal ik ook vaak in de Kraketkamer en op activiteiten aanwezig zijn, waar ik jullie graag zie en waar ik altijd open sta voor een praatje of het beantwoorden van jullie vragen. Ik hoop jullie veel te zien dit jaar!                                                                

Secretaris & Marketing Coördinator - Denise van Dijk:          

Hoi allemaal! Mijn naam is Denise van Dijk en ik ben dit jaar de secretaris en marketing coördinator van Kraket. Als secretaris notuleer ik bij al onze vergaderingen, zorg ik dat de website up-to-date is en schrijf ik leden in. Daarnaast zal ik als marketing coördinator door middel van onder andere posters en social media ervoor zorgen dat jullie op de hoogte zijn van al het leuks dat Kraket te bieden heeft. Ik heb heel veel zin in dit jaar en hoop dat we weer veel fysieke activiteiten kunnen hebben.

Penningmeester - Pascalle Fijnvandraat:

Hoi! Ik ben Pascalle Fijnvandraat en zal dit jaar de functie van penningmeester op me nemen. Volgend jaar ben ik een derdejaars bachelor student, maar zal mijn studie op een lager pitje komen te staan. Als penningmeester zal ik mij namelijk bezighouden met alle geldzaken van Kraket. Dit houdt in dat ik onder andere verantwoordelijk ben voor de begroting, de boekverkoop maar ook voor bijvoorbeeld de inkopen voor de activiteiten. Nu er steeds meer versoepelingen van de maatregelen doorgevoerd worden, hoop ik alle leden volgend jaar weer fysiek op de activiteiten te kunnen spreken en hoop ik dat de Kraketkamer weer zo gezellig wordt als vanouds. Verder hoop ik komend jaar met wat mede Kraketters een zaalhockeyteam te vormen op Uilenstede, dus, als het weer mag, zou het leuk zijn om daar ook wat aanmoedigende Kraketters langs de lijn te zien! Ik heb erg veel zin in dit jaar en ik hoop jullie ook :)

Intern Coördinator en Onderwijs Coördinator & Marketing Coördinator - Sun Wester:

Hallo! Mijn naam is Sun Wester en ik zit op dit moment in het laatste jaar van de bachelor Econometrics and Operations Research. Dit jaar zal ik de functies intern en onderwijs coördinator op mij nemen. Als intern coördinator houd ik mij vooral bezig met het toezichthouden van commissies, en contacten onderhouden met onze broertjes en zuster verenigingen. Verder ben ik ook (samen met mijn andere bestuursleden) het aanspreekpunt voor de leden binnen Kraket. Als onderwijs coördinator wil ik mij graag bezig houden met het niveau van het onderwijs binnen de studie. Dit geldt dus voor zowel de bachelor als de master studies. Hierbij kan je denken aan het evalueren van vakken en het contact leggen met de docenten en faculteit coördinators. Aangezien ik de tweede onderwijs coördinator van Kraket zal zijn is er ook nog veel ruimte voor eigen invulling. Aankomend jaar hoop ik dat wij weer langzaam terug kunnen gaan naar volledig fysieke activiteiten, zodat de leden zoveel mogelijk herinneringen kunnen maken met Kraket. Ik kijk erg uit naar dit jaar en hoop jullie allemaal te ontmoeten! Voor vragen betreft intern of onderwijs gerelateerde vragen kan je mij altijd mailen! (intern@kraket.nl of onderwijs@kraket.nl)                                                           

  • Finaps2
  • Flow Traders 2
  • MIcompany
close
Wachtwoord vergeten