Boekenverkoop

Als lid van Kraket kan je bij ons met korting je studieboeken kopen! Op deze pagina kan je vinden op welke manieren je boeken bij ons kunt kopen en hoe dat allemaal in zijn werk gaat.

Verkoop in de Kraketkamer

In de Kraketkamer kan je altijd tijdens openingstijden even langskomen om boeken te kopen (en gelijk even mee te doen met een spelletje natuurlijk). Vraag iemand van het bestuur of diegene je kan helpen met het kopen van de boeken. Betalen doe je gemakkelijk met een pinbetaling.

Verkoop in de VU Boekhandel

Geen zin om een praatje te maken met dat ene bestuurslid dat zo irritant is, gewoon geen zin om helemaal naar de achtste verdieping te komen of heb je alleen contant geld bij je? De boeken kun je met dezelfde korting beneden in de VU Boekhandel kopen. Laat je Kraketsticker (die je kunt ophalen in de Kraketkamer) zien bij de kassa en profiteer van de korting! Betalen kan contant of via een pinbetaling.

Verkoop online

Ook online kan je tegenwoordig je boeken aanschaffen met de korting van Kraket. Ga hiervoor naar https://kraket.vuboekhandel.nl. Maak snel een account aan, bestel online en laat je boeken lekker thuisbezorgen! Betalen kan online via iDeal. Ook kan je online tweedehands boeken kopen.

Tweedehands boekenverkoop

Kraket koopt en verkoopt ook tweedehands boeken. Deze service zal niet in de Kraketkamer aangeboden worden, maar wel online! Via https://kraket.vuboekhandel.nl/app/wtagbcre.p kan je gemakkelijk je tweedehands boeken verkopen. Vul vervolgens het ISBN-13 nummer van je boek in om te kijken of je het tweedehands kan aanbieden. Nadat je je gegevens hebt ingevuld wordt je boek te koop gezet. Breng je boek hierna naar de VU boekhandel. Als het boek verkocht is ontvang je direct je geld op het bankrekeningnummer dat je hebt opgegeven. Voor het kopen van tweedehands boeken ga je op naar https://kraket.vuboekhandel.nl en klik je daarna op "Bestellen". Kies vervolgens je studieprogramma. Als er van een bepaalde titel een tweedehands boek beschikbaar is, wordt de tweedehandsprijs onder de normale prijs vermeld en kan je deze aanvinken.

  • Finaps2
  • Flow Traders 2
  • MIcompany
close
Wachtwoord vergeten