Bridge

Hi lieve Kraketters!

Ik ben Sicco en ik speel nu al 2,5 jaar bridge bij de studenten bridgevereniging US Uil. Ik ben zeker niet de enige daar die een band heeft met Kraket. Zelfs een oud bestuurslid, Merel Bruijnsteen, speelt doorgaans mee tijdens de clubavond. 

Bridge is een super leuk spel om samen te kunnen spelen. Het is ontzettend competitief en is echt aanrader voor diegene die zoekt naar de spanning van poker en het nadenken van schaken. Maar ook als je het gewoon een leuk idee vindt om met een biertje een spelletje te spelen, is bridge iets voor jou. 

Ik speel met heel veel plezier en ben nu heel hard aan het trainen om van het zomer naar het WK bridge onder 21 te mogen gaan. Samen met mijn partner en met onze concurrenten zijn we elke week aan het trainen om zodoende in de definitieve selectie te kunnen komen. 

Ook de bridgers moeten zich aan de Corona regels houden. Daarom bridget iedereen nu online. Dit is jammer, omdat het minder gezellig is, maar het is wel super leuk om nog bezig te kunnen zijn met je hobby. Helemaal in deze tijd is het heerlijk om een hobby te hebben waar je aan vast kan houden. Daarom wil ik graag mijn hobby met jullie delen. 

Samen met een aantal vrienden ben ik een initiatief gestart om meer studenten kennis te laten maken met bridge. In vier weken tijd leer je met één les per week de basis van het bridge. Elke 3 maanden starten er twee cursussen. Als je het wat vindt kan je je aanmelden via deze website: https://studentenbridge.nl/index.php?id=bridge-leren

Wil je meer weten over bridge, ben ik altijd bereikbaar!  

F7VMigbzoraUhgJuZxIKaXospJ7llTXIS0HSWzKgQJy5hyXkbNogJC78BUS4pld_7g-KxzizyR5YO_6ua9qvLdfZxsFnZFaIOgf4up1tJDPNDn7CvFqjUmuFgaLZxNRgW37q3zoT

  • Finaps2
  • Flow Traders 2
  • MIcompany
close
Wachtwoord vergeten